
Kurpitsarisottoa suoraan Milanosta, kananmunia lehtikaalikupeissa ja jälkkäriksi marjaherkku spelttigranolan kanssa - halloweenin paras vegemenu on tässä.
Halloweenin makein pääruoka kurpitsarisotto on N2-markkinointiviestintäyrityksen toimitusjohtaja, Vege!-kirjan kirjoittaja Alex Niemisen resepti, jonka hän oppi kokkikurssilla Milanossa. Risoton maku on yllättänyt Alexin vieraat monesti; siihen ei laiteta suolaa eikä sipulia, joten maku on makea ja sitruunainen. Toki pöytään voi laittaa kupillisen sormisuolaa niille syöjille, jotka haluavat laittaa päälle hiutaleen tai pari.
Reseptin kurpitsarisottoon löydät täältä.
Alkuruoaksi vegepöytään sopivat kananmunat kaalikupeissa. Riko kananmunat lehtikaalikuppeihin tomaattiviipaleiden ja korppujauholla rapeutetun parmesaaniraasteen päälle ja kypsennä uunissa. Tee lisukkeeksi hunajaporkkanoita. Vinkki: Tämä on näyttävä tapa tarjota kananmunat vaikkapa brunssilla myös halloweenin jälkeen!
/soppa365.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/kananmunat-kaalikupeissa.jpg?itok=fNVkvNWq)
Reseptin kaalikuppi-kananmuniin löydät täältä.
Jälkiruokaherkussa yhdistyvät pähkinät, marjat, kaura ja speltti. Spelttigranola syntyy parissakymmenessä minuutissa; sekoita uunipellille rouhittuja manteleita, speltti-, kookos- ja kaurahiutaleita, hunajaa sekä rypsiöljyä. Paahda vartti uunissa.
/soppa365.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/gratinoidutmarjat.jpg?itok=41YuzaSh)