
Syksyn ensimmäisellä Soppa365-tv-viikolla kokattiin maukasta kasvisruokaa ja arjen klassikkoja hieman uudella tavalla. Kaikki viikon reseptit löydät tästä.
Maanantaina Alin vieraana oli Anna Perho, jonka perheen miesväki (jopa koira) syö mieluiten lihaa. Anna kokkasi Alin kanssa kasvispihvejä, jotka pitaleivän välissä ja munakoisomajoneesilla maustettuina maistuvat myös niille, jotka harvemmin kasvisruokaa valitsevat.
Kasvispihvien ja munakoisomajoneesin resepti löytyy täältä.
Tiistaina Chrisse teki lohikeiton hiukan uudella tavalla ja maustoi sen aasialaisittain. Sen seuraksi leivottiin helpot chapati-leivät.
Aasialaisen kalakeiton resepti löytyy täältä.
Chapati-leipien ohje on täällä.
Keskiviikkona Riikka teki yhtä suosikkiohjeistaan eli tahmeiksi paistettuja vihreitä nuudeleita. Mahtava arkiruoka
Paistettujen vihreiden nuudeleiden resepti löytyy täältä.
Torstaina Antin keittiössä syntyi paahdettu lohi-avokadosalaatti, joka sopii sekä alku- että pääruoaksi.
Paahdetun lohi-avokadosalaatin ohje löytyy täältä.
Perjantaina Ali kokkasi lasten suosikkia eli kananugetteja ja ranskalaisia.
Chicken fingersien eli kananugettien ja ranskalaisten reseptit löydät täältä.