Täyteläisessä juusto-päärynäpiirakassa maistuu myös kaneli.
Kolatun Juustola toimii Soppa365:n yhteistyökumppanina Taste of Helsinki -tapahtumassa 2014.
Päärynä-vuohenjuustopiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Vatkaa sokeri ja margariini vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen.
- Sekoita jauhoihin kaneli ja leivinjauhe. Lisää jauhot taikinaan.
- Levitä taikina halkaisijaltaan noin 25-senttiseen piirasvuokaan jauhotetuin käsin painelemalla.
- Kuori päärynät, poista siemenet ja leikkaa ensin pitkittäin puoliksi ja sitten ohuiksi siivuiksi.
- Siivuta brie ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä päärynä- ja briesiivuja lomittain piirakkataikinalle.
- Sekoita kermaviili, kananmuna ja sokerit keskenään ja kaada piirakan päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia.