Aamiainen sänkyyn tuotuna ei koskaan lakkaa ihastuttamasta. Ota talteen Soppa 365:n parhaat ruokaohjeet ja yllätä äiti juhlapäivänä.

 

  1. Äitienpäivä voi olla muutakin kuin mansikkakakkua. Maltillisen tuliset, limetin raikastamat aamiaistacot valmistuvat puolivahingossa.
  2. Uppomunaleivät vaativat astetta enemmän askartelua, mutta onnistuvat myös perheen junioreilta. Tästä todistuksena se, että ohje on tuoreen Junior Master Chef Otto Leskisen, joka aikoo tarjota benedictinleipiä omalle äidilleen. 
  3. Ei aamua ilman puuroa. Puurokin voi olla ylellinen, kun maustat sen intialaisella teellä ja tarjoat sen kanssa karamellihedelmiä.
  4. Aamiaistrifle on hurmaavan kaunis kerrosjälkiruoka, jossa äidin silmä lepää.
  5. Mikä herättää ihanammin kuin vastapaistetun leivän tuoksu? Superhelppojen aamiaissämpylöiden taikinan voi sekoittaa valmiiksi illalla . 
  6. Kaiva vohvelirauta kaapin perukoilta ja paista äidille gluteenittomia kookosvohveleita. Tarjoa niiden kanssa yhtä tai useampaa täytettä.
  7. Muhkeat pannarit voi koota burgereiksi. Nutellalla, vaniljajäätelöllä ja mansikoilla täytetyt makeat purilaiset maistuvat taatusti muillekin kuin äidille. 
  8. Jos purilaisia, miksei myös hodareita…? Aamiaisdogissa nakin virkaa ajaa kevään herkku parsa.
  9. Vie aamiainen astetta pidemmälle ja hoida lounas samalla. Lähi-idässä suosittu shaksuka-pannu on täydellinen brunssiruoka.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla