Food & Fun -festivaalin perustaja on islantilainen keittiömestari Siggi Hall (kesk.). Kuva: Sari Soininen.
Food & Fun -festivaalin perustaja on islantilainen keittiömestari Siggi Hall (kesk.). Kuva: Sari Soininen.

Islannista ponnistanut ruokafestivaali houkutteli viime vuonna 4 000 asiakasta Turun ravintoloihin.

Syys-lokakuun vaihteessa Turussa järjestettävän Food & Fun -ruokafestivaalin ravintolat on julkistettu. Mukana on tänä syksynä neljä uutta ruokaravintolaa, Sergio's, Sointu, Tintå ja Torre.

Lisäksi Food & Funiin osallistuvat viime vuoden ravintolakonkareista E. Ekblom, Hus Lindman, Karu Izakaya, Kaskis, Ludu, Pinella, Smör ja ravintolalaiva Cindy.

Tällä kertaa Turun Food & Fun laajenee myös drinkkeihin, joten tapahtumassa on mukana myös seitsemän cocktailbaaria, jotka tarjoilevat festivaalin aikana erityisiä festaridrinkkejä. Turun cocktailbaareista mukana ovat BAR4, Börs Bar & Café, E. Ekblom, Marina Palace Lounge Bar, Pinella Bar, The Cow ja Tiirikkala.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jokainen ravintola saa festivaalin ajaksi vierailevan kansainvälisen keittiömestarin, joka suunnittelee ravintolalle neljän ruokalajin festivaalimenun. Kansainväliset keittiömestarit kisaavat myös keskenään festivaalin aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Food & Fun on alkujaan islantilainen ravintolafestivaali, joka järjestetään ensi keväänä Islannissa jo 15:ttä kertaa. Viime vuonna järjestetty Turun Food & Fun oli ensimmäinen kerta, kun festivaali järjestettiin Islannin ulkopuolella.

Turun Food & Fun -festivaalia vietetään 30.9.–4.10.2015.

Sisältö jatkuu mainoksen alla