Grillin sytyttämisen pitäisi sujua helposti ja vaivattomasti. Kokosimme 8 parasta neuvoa grillaajien avuksi.

  1. Käytä grilliä sytyttäessäsi aina pitkäkärkistä sytytintä. Näin vältät taistelun katkeilevien tai huonosti syttyvien tulitikkujen kanssa ja pienennät mahdollisten palovammojesi riskiä.  
  2. Tarkista ennen grillin sytyttämistä, että grillin pohjassa olevat ilma-aukot ovat auki. Näin tuli syttyy ja saa riittävästi ilmaa palaakseen.
  3. Lado hiilet tai briketit tasaisesti grilliin ja sytytä ne. Sytytysnesteen tai kemiallisten sytytyspalojen käyttöä kannattaa harkita tarkkaan, koska ne saattavat antaa grillattavalle ruualle makua.
  4. Jos kuitenkin haluat käyttää sytytysnestettä, levitä neste tasaisesti hiilille ja anna sen imeytyä niihin vähintään kymmenen minuutin ajan. Sytytyspaloja käyttäessäsi valitse ekologinen, myrkytön ja hajuton vaihtoehto. Asettele muutama sytytyspala eri puolille grilliä, niin saat hiilet tai briketit syttymään yhtä aikaa.
  5. Valitse grillihiilet, mikäli grillattavaa ei ole paljoa ja briketit, jotka palavat pitempään, kun grillattavaa on enemmän.
  6. Kun sytytät grillin, anna liekin palaa loppuun ja hiilloksen muodostua ennen kuin ladot grillattavat ruuat grilliritilälle.
  7. Sulje tämän jälkeen grillin kansi ja anna ruuan kypsyä kannen alla.
  8. Kun grillaat lihaa, älä turhaan avaa kantta kesken grillauksen. Se saa lämmön haihtumaan ja tekee grillattavasta lihasta helposti kuivaa.

BIC Megalighter -sytytin on kestävä ja pitkäikäinen

Kun haluat grillisi syttyvän helposti, valitse BIC Megalighter -sytytin. Multi-sytytinmallissa on suora kärki ja Relax-mallissa kääntyvä pää, jonka voit taivuttaa haluamasi kulmaan grilliä sytyttäessäsi. Pitkän kärkiosan ansiosta grillin sytyttäminen onnistuu myös grilliritilän välistä.

Voit käyttää BIC Megalighter -sytytintä koko grillauskauden ajan, sillä se toimii noin 750 sytytyskertaa. Sytytin on täytetty korkealaatuisella isobutaanikaasulla, mikä tekee sytyttimen liekistä tasaisesti palavan. Kaasumäärän tarkastaminen on helppoa sytyttimen varressa sijaitsevasta kapeasta ikkunasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

BIC Megalighter -sytyttimet on valmistettu erittäin kestävästä muovilaadusta, ja niissä olevan säilytyskoukun avulla sytyttimen voi ripustaa kesäkeittiöön roikkumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla