Kokoa pikkujoulujen yllättävin herkkulautanen vegaanisesti ja valitse juomaksi ylellinen ja vegaanisertifioitu luomuprosecco.

Harva tulee ajatelleeksi, että viinin tuotannossakin voidaan käyttää eläinperäisiä tuotteita. Jotkut viinintuottajat voivat esimerkiksi kirkastaa viiniä kananmunan valkuaisella tai liivatteella. Myös viinien etiketeissä tai pakkauslaatikoissa saatetaan käyttää liimaa, joka on valmistettu eläinperäisistä tuotteista.

Juhlakauden vegaaneillekin sopiva juomavalinta on Perlage Sgàjo Prosecco. Tiesitkö muuten, että italian murresana sgàjo tarkoittaa älykästä ja ylellistä? Ja älykäs Perlagen viinitalon juhlava prosecco onkin. Nimittäin sen tuottaja oli jo 1980-luvulla huolissaan ympäristöstä ja ymmärsi, että vihreät arvot ovat tulevaisuudessa monelle ostopäätöstä ohjaava tekijä.

Seitsemän Nardin veljestä lähti Italian viinintuottajien etujoukoissa kehittämään luonnonmukaista viininviljelyä. Veljekset perustivat Pohjois-Italiaan Perlagen viinitalon, joka keskittyi alusta saakka valmistamaan ekologisia viinejä. Tänä päivänä viinitalon kaikki tuotteet ovat luomua ja sopivat myös vegaaneille. Vegaanisertifikaatti takaa, että missään tuotantovaiheessa ei käytetä mitään eläinperäistä tuotetta – ei edes etikettien tai kuljetuspakkausten liimoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kuplat kuuluvat juhlaan

Perlagen Euroopan myynnistä ja markkinoinnista vastaa pirskahteleva Marcella Callegari. Hän on työskennellyt Perlagen viinitalossa peräti 24 vuoden ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olin tosi nuori kun aloitin, mutta olen saanut kasvaa tässä talossa ammattilaiseksi, ja viihdyn täällä erittäin hyvin. Vihreät arvot ohjaavat yrityksen toimintaa ja ne ovat myös minulle erittäin tärkeitä.”

Kieliä opiskellut Marcella viihtyy työssään, hän saa jakaa kuplivaa ilosanomaa ympäri Eurooppaa. Prosecco on helppo ja kevyt juhlajuoma.

”Prosecco on suosittua erityisesti juhlakaudella, koska kuplat tekevät ihmisen onnelliseksi ja vihreillä arvoilla tuotetut kuplat tekevät vielä onnellisemmaksi”, Marcella iloitsee.

Kokeile näitä Perlage Sgàjo Proseccon kanssa:

Pikkujoulujen sormisyötävissä maistuvat tänä vuonna pähkinät, siemenet sekä kauden hedelmät ja marjat. Vegaaniset tarjottavat syntyvät helposti parista eri tahnasta – karpaloiden raikastamasta hummuksesta ja silkkisestä cashew-tahnasta. Koko kattaus on valmis vartissa!

Siemenleipä persimonilla ja cashew-tahnalla - katso resepti

Bataattikiekot ja karpalohummus - katso resepti

 

PERLAGE SGÀJO EXTRA DRY

  • DOC Prosecco Treviso – tulee siis Trevison laatuviinialueelta
  • Valmistettu käsinpoimituista luomuviljellyistä Glera-rypäleistä.
  • Vegaanisertifioitu eli missään tuotannon vaiheessa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita
  • Sgàjo on vivahteikas ja ryhdikäs prosecco; sen raikas maku on kuiva ja miellyttävän hapokas, siitä löytyy päärynäisiä ja sitruksisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta. Lue lisää!
Sisältö jatkuu mainoksen alla