Mango-valkosuklaamousse on ihanan ilmava jälkiruoka, joka haastaa perinteisen tuhdin suklaamoussen. Sen joukossa on yllätyksenä rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Mango-valkosuklaamousse
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata suklaa kattilassa vesihauteessa. Anna jäähtyä hiukan.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Vatkaa keltuaiset kevyesti ja kaada suklaasulan joukkoon voimakkaasti sekoittaen. Lisää mangosose ja hunaja. Kääntele lopuksi valkuaisvaahto ja pähkinärouhe joukkoon.
- Jaa mousse neljään annosmaljaan ja anna tekeytyä jääkaapissa 2 tuntia.
Ihmettelen näitä kuvia joissa on vain nätti asetelma raaka-aineita. Onko reseptin lopputulos tosiaan niin kaamean näköinen tekele, että sitä ei kehdata näyttää valmiina? Vai onko resepti copypeistattu jostain eikä edes kokeiltu valmistaa, mutta laitettu kuitenkin resepti eteenpäin?
Eihän tämäkään resepti kotimainen ole vaan jostain kopsattu.Itse yleensä ohitan nämä mutta joskus ottaa hattuun kun aivan ajankohtaan sopimattomia aineksia tarjotaan sesonki tai kausi tuotteina ohjeissa vaikka meillä on keskitalvi eikä tosiaankaan jokin kesäkurpitsa tms ole silloin ajankohtainen kausituote.
Miksi aina pitää valittaa? Jos ei ole kommenttia itse ohjeesta, vinkkiä kotikokille tai kysymystä reseptin tekijälle, niin pitäkää nyt hyvät ihmiset suunne supussa! Tässä maailmassa on muutenkin niin paljon pahaa, ettei meidän kannata sitä lisätä turhilla, negatiivisilla kommenteilla.