
Japanilaisen munakasletun taikinassa on rapeaa kaalia ja kastikkeessa majoneesia.
Lohi-avokado-okonomiyaki
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kulhossa kananmunat, vesi, jauhot ja suola tasaiseksi taikinaksi. Jätä taikina huoneenlämpöön turpoamaan muiden valmistelujen ajaksi.
- Leikkaa kiinankaali silpuksi.
- Valmista kastike. Leikkaa avokado pieniksi kuutioiksi kulhoon. Purista joukkoon sitruunanmehu, lisää majoneesi ja sekoita.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna paistinpannussa öljyä ja siirrä puolet kaalisilpusta pannuun, paista sekoitellen pari minuuttia. Kaada puolet munakasletun taikinasta pannuun kaalin päälle, laske lämpöä ja paista 2 minuuttia. Käännä munakaslettu ja paista vielä toiselta puolelta pari minuuttia.
- Siirrä munakaslettu lautaselle ja pidä lämpimänä esimerkiksi folion alla. Paista toinen munakaslettu samalla tavalla.
- Tarjoa munakasletut avokado-kastikkeen, punasipulisuikaleiden ja savulohen kanssa.
Ja punasipuli varaan pannuun kaalin kanssa?
Hei! Punasipuli on ajateltu tarjottavaksi raakana lisukkeena, mutta toki sen voi myös paistaa, jos sopii omaan makuun paremmin niin :)
Yst. Venla / Soppa365
Valmistimme tänään, oli oikein hyvää ja reseptiä tulemme kyllä käyttämään jatkossakin. Kiitos tästä :)
Paljonko tuota kiinankaalia tulee?
Hei, kuten ohjeessa lukee, niin kiinankaalia tulee yksi litra (silputtuna).
Täällä kaalista kysellyt, kiitos selvennyksestä :-) mun kohdalla harva resepti pääsee jatkoon, mutta tää ylitti odotukset ja oli palattava se kertomaan, kiitos! :-)