
Tätä simppeliä pastaa voisi syödä päivästä toiseen – eikä mikään onneksi estä. Sen salaisuus on kasvisten jälkimarinointi.
Maailman paras arkipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paloittele kasvikset 3 cm:n paloiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta napakoita.
- Valmista sillä aikaa marinadi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna chili ja yrtit, purista sitruuna- ja limettimehu. Sekoita marinadin ainekset yhteen ja kääntele seos kasvisten joukkoon.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja kääntele se marinoituneiden kasvisten sekaan. Revi halutessasi ruuan päälle juustoa.
Missä on liha tai kala? En ole kasvissyöjä joten tämä ei todellakaan ole maailman paras pasta.
Resepti on a 6ivan liian monimutkainen. Joko basilikaa tai persiljaa. Ne eivät yksinkertaisesti sovi yhteen. Sitruuna- tai limettimehu ihan turha lisätä jos käytetään tuoreita tomaatteja. Liian vähän kesäkurpitsaa ja liikaa punasipulia. Munakoiso sopii erinomaisesti marinadiin kesäkurpitsan ja paprikan kanssa.
Ihana kasvisruoka. Ihan simppeli ohje, jatkoon!
Super hyvä ja helppo resepti eikä todellakaan tarvitse mitään lihatuotetta, kuten yllä joku valitteli...... Teen tätä usein ja vieraillekin on maistunut! 5/5
Tää oli kyllä superherkkua. Toiminee fetalla paremmin kuin mozzarellalla. Ei tosiaankaan kaipaa mitään lihaa, en lähtisi tätä raikasta mutta täyttävää makumaailmaa pilaamaan lihalla.
Tein ja tuo marinadi toi kasvisten maun kyllä esiin. Suosittelen!