Katkarapuklassikon makupäivitys.
Katkarapukasari
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Pilko aurinkokuivatut tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipuleja ja chiliä muutama minuutti. Lisää loput ainekset tuoreyrttejä lukuun ottamatta ja keitä miedolla lämmöllä, kannen alla 15–20 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
- Hienonna yrtit kastikkeeseen.
- Poista tarvittaessa ravuista kuoret ja suoli. Asettele ravut annosvuokiin ja kaada kuhunkin 2 dl kastiketta. Voit valmistaa ruuan tähän asti hyvissä ajoin etukäteen.
- Kypsennä vuuat kiehuvan kuumiksi uunissa, noin 10 minuuttia. Tarjoa leivän kanssa.
Käytännön syistä on tullut tehtyä tätä arkisemmin, eli loppuvaiheessa kaikki ravut kattilaan ja hetkeksi uuniin - toimii. En omista sopivia vuokia, eikä niitä kuumina voisi lapsille tarjotakaan. :)
Hyvä vinkki, eikä maku varmasti kärsi yhtään :)