
Valkosuklaalla ja hunajalla makeutettu jälkiruokatahna on superhelppo ja superherkullinen. Tarjoa se aterian päätteeksi sellaisenaan tai keksien tai hedelmien kanssa.
Mansikka-maapähkinätahna
Ainekset
Työvaiheet
-
Perkaa mansikat ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää maapähkinävoi ja hunaja, soseuta tasaiseksi.
-
Rouhi valkosuklaa veitsellä tai raasta karkealla terällä. Sekoita suklaa tahnaan. Maista ja lisää tarvittaessa makeutta suklaalla tai hunajalla.
-
Laita tahna tarjoiluastiaan ja koristele halutessasi marjoilla ja rouhitulla valkosuklaalla.
Vinkki Pähkinättömän tahnan saat korvaamalla maapähkinävoin samalla määrällä kikherneitä.
Juuri mietin, mitä tehdä viimeisestä levystä laktoositonta valkosuklaata. Tosi hyvää tuli <3
Aikamoinen kaloripommi, jos yksin syö ja kaiken kerralla
Ohje oli neljälle, ei nyt kevyt, mutta teen kuitenkin tänään jälkkäriksi meillle kahdelle, loput huomiseksi.