Sveitsiläinen peruna
Ainekset
Työvaiheet
Tee 4 SAGA Leivinpaperiarkista SAGA veneet. Paahda perunat kypsäksi 150 °C uunissa paperiveneen sisällä n. 1 tunti. Leikkaa perunoista kansi pois ja koverra sisus.
Soseuta sisus ja sekoita siihen maito, muskotti, juustoraaste ja suola sekä pippuri. Riko koverretun perunan sisään kananmuna ja muotoile perunamassasta kansi ja sen päälle nokare voita.
Ripottele pinnalle korppujauhoa ja laita uuniin 180 °C 12 minuutiksi tai kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Kananmunan tulee kuitenkin olla kypsä sisällä.
Tervehdys. Olisin tiedustellut ohjetta Saaristolaisleivän päällä olevaan palleroon ?
Terkkusin Bitte
Hei Bitte!
Saaristolaisleivän päällä olevan palleron reseptin löydät täältä: http://www.soppa365.fi/resepti/32447/sillijaeaedyke/