Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Sieni-halloumitacot tarjotaan tomaattisalsan kanssa. Reseptin löydät linkistä jutun lopusta.
Sieni-halloumitacot tarjotaan tomaattisalsan kanssa. Reseptin löydät linkistä jutun lopusta.

Tacojen kyytipoikana näkee usein olutta, mutta meksikolaisherkkujen kaveriksi käy hyvin myös viini. Viinitoimittaja Tuomas Tanttu suosittelee tacoille australialaista kuivaa valkoviiniä.

Mikä? Australialainen Xanadu Exmoor Sauvignon Blanc Semillon 2019, 13,49 e, on kuiva, hedelmäinen ja kypsän sitruksinen viini.

Millainen? Aromikirjossa on greippiä, vihreää omenaa ja valkoherukkaa. Suutuntuma on ryhdikkään hapokas.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Olut on tomaattisalsalla höystetyille tacoille nappivalinta, mutta jos suu kaipaa viiniä, kokeile Sauvignon Blancin ja Semillonin sekoitusta. Viini on hyvä valinta myös vuohenjuustosalaatin tai -pastan sekä äyriäis- ja kalapastan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla