
Meillä ei olla neljään vuoteen ostettu kaupasta majoneesia, kun löysin tämän reseptin. Valmistus kestää 2 minuuttia sauvasekoittajan avulla. Majon voi käyttää hampurilaisiin, aiolin valmistukseen, kana-clubi voileipiin jne. Maku on mahtava!
Simppelisti laita kaikki ainekset korkeaan astiaan (paitsi sitruunamehu ja valkoviinietikka). Vie sauvasekoittaja öljyn pohjalle ja surrauta muutamia kertoja. Nosta sauvaa ja surrauttele myös pintaa kohden. Näet kuinka ainekset muuttuvat majoneesiksi! Mausta pikku lorauksella etikkaa ja sitruunamehulla. Sekoita sauvalla vielä lopuksi.
Mainio ohje, kiitos Tintti! Ajattelimme viettää Sopassa majoneesiviikkoa tuossa syksymmällä. Tämä ohje tulee varmasti mukaan :)
Tämä on ihanan helppo! Mieheni kävi aikoja sitten jollain ruokakurssilla, missä tämä ohje opetettiin. Löysin reseptin neljä vuotta sitten kätköistä. Lisäsin ohjeeseen vain hunajan.