
Täytä pullat marsipaanilla (tai mantelimassalla) ja koristele valkosuklaalla.
Katso pullataikinan ohje täältä.
Marsipaanipullat
Ainekset
Työvaiheet
- Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapala kerrallaan puolen sentin paksuiseksi suorakaiteeksi.
- Levitä levylle puolet huoneenlämpöisestä voista. Ripottele voin päälle sokeria.
- Raasta kylmä marsipaani karkeaksi raasteeksi ja ripottele puolet raasteesta taikinalevylle. Kääri taikinalevy rullalle.
- Leikkaa taikinapötkö vinoittain paloiksi niin, että joka toinen pala on vino toiseen suuntaan, toinen toiseen. Paina pullat keskeltä etusormilla litteäksi, jolloin pullaan muodostuu vako.
- Kohota pullia liinan alla 15–20 minuuttia.
- Voitele pullat munalla ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata valkosuklaa paloina varovasti mikrossa. Valuta suklaa pienen lusikan avulla raidoiksi pullien päälle.