Arvuuttele vieraillasi, mitä pökerryttävän herkullinen suklaakakku pitää sisällään.
Suklaa-kesäkurpitsakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa halkaisijaltaan 24-senttisen vuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan pohja ja reunat.
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Sekoita kuiva-aineet keskenään.
- Sulata suklaa vesihauteessa.
- Yhdistä kaikki aineet varovasti keskenään.
- Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla 40–45 minuuttia.
- Jäähdytä kakku. Sujauta vuoka muovipussiin ja anna kakun vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön ja mansikoiden kanssa.
Vinkki! Kakku säilyy jääkaapissa muovipussissa 3–4 päivää ihanan mehevänä.