
Kivaa vaihtelua uunipannukakkuun saat, kun paistat taikinasta minipannareita 12 kupin muffinivuoassa. Pienellä tuunauksella voit loihtia näistä vaikka vähän juhlavammankin jälkiruoan.
Minipannarit
Ainekset
Työvaiheet
Vatkaa munien rakenne rikki taikinakulhossa. Mittaa muut aineet munien joukkoon ja sekoita taikina vatkaimella tasaiseksi. Anna taikinan turvota noin kymmenen minuuttia.
Kuumenna uuni 225 asteiseksi. Laita jokaisen muffinivuoan kupin pohjalle nokare voita tai juoksevaa rasvaa. Nosta muffinivuoka hetkeksi kuumaan uuniin, jotta rasva sulaa. Kaada pannaritaikina kannuun ja annostele jokaiseen kuppiin taikinaa suurinpiirtein puoleen väliin saakka.
Nosta vuoka uuniin ja paista pannareita noin 15 minuuttia kunnes ne ovat herkullisesti ruskistuneet pinnaltaan.
Taikinasta tulee noin kolme vuoallista eli 36 minipannaria - riippuen tietysti siitä, kuinka reilusti lorautat taikinaa kuppeihin.
Tarjoa pannarit hieman jäähtyneenä hillon ja vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.