Tahmea burgerikastike, marinoitu kurkkusalaatti ja dippailtava kastike. Kaikkien salaisuus piilee soijakastikkeessa. Katso vinkit kolmeen yllättävään tapaan tuunata tutut herkut soijalla ja trendikkäällä Ponzu-kastikkeella.

Illanistujaisten pöytään naposteltavat bataattilohkot ja pikkuburgerit kannattaa maustaa vaihteeksi aasialaisilla mauilla. Ota haltuun muutama kastikeohje, ja pystyt käyttämään niitä monipuolisesti erilaisissa ruoissa.

Chili-soijaglaseerattu kanaburgeri

Rapeaksi friteeratut kanapalat saavat tahmean herkullisen chiliglaseerauksen. Noin vartin kiehumisen jälkeen soijakastikkeesta ja ruokokidesokerista syntyy tahmea kastike, joka maustetaan chilillä sopivan tulikseksi.

Soijalla maustetaan myös kurkut. Kikkoman-soijakastike on täysin luonnollisesti valmistettu, ja se sisältää neljää puhdasta raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa.  Soijakastikkeen kanssa marinadiin sopii myös valkosipuli ja loraus valkoviinietikkaa. 

Sujauta kanat pikkuburgereihin soijaliemessä maustuineiden kurkkujen kanssa. Katso resepti!

Bataattilohkot ja Ponzu-dippi

Tarjoile pikkuburgereiden kaverina ranskalaisten sijaan bataattilohkot. Hieman makean bataatin paras makupari on sitrussoijakastikkeella, Ponzulla maustettu dippi.

Ponzu-kastike on yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista jossa yhdistyvät soijakastike ja sitrushedelmien aromit. Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu perinteiseen soijakastikkeeseen, johon on lisätty sitruunaa. Ponzussa yhdistyy suolaisuus, makeus, mausteisuus ja hapokkuus tasapainoisella tavalla.

Tämä dippikulho kaavitaan puhtaaksi takuuvarmasti. Katso resepti!