Tahmea burgerikastike, marinoitu kurkkusalaatti ja dippailtava kastike. Kaikkien salaisuus piilee soijakastikkeessa. Katso vinkit kolmeen yllättävään tapaan tuunata tutut herkut soijalla ja trendikkäällä Ponzu-kastikkeella.

Illanistujaisten pöytään naposteltavat bataattilohkot ja pikkuburgerit kannattaa maustaa vaihteeksi aasialaisilla mauilla. Ota haltuun muutama kastikeohje, ja pystyt käyttämään niitä monipuolisesti erilaisissa ruoissa.

Chili-soijaglaseerattu kanaburgeri

Rapeaksi friteeratut kanapalat saavat tahmean herkullisen chiliglaseerauksen. Noin vartin kiehumisen jälkeen soijakastikkeesta ja ruokokidesokerista syntyy tahmea kastike, joka maustetaan chilillä sopivan tulikseksi.

Soijalla maustetaan myös kurkut. Kikkoman-soijakastike on täysin luonnollisesti valmistettu, ja se sisältää neljää puhdasta raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa.  Soijakastikkeen kanssa marinadiin sopii myös valkosipuli ja loraus valkoviinietikkaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sujauta kanat pikkuburgereihin soijaliemessä maustuineiden kurkkujen kanssa. Katso resepti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bataattilohkot ja Ponzu-dippi

Tarjoile pikkuburgereiden kaverina ranskalaisten sijaan bataattilohkot. Hieman makean bataatin paras makupari on sitrussoijakastikkeella, Ponzulla maustettu dippi.

Ponzu-kastike on yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista jossa yhdistyvät soijakastike ja sitrushedelmien aromit. Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu perinteiseen soijakastikkeeseen, johon on lisätty sitruunaa. Ponzussa yhdistyy suolaisuus, makeus, mausteisuus ja hapokkuus tasapainoisella tavalla.

Tämä dippikulho kaavitaan puhtaaksi takuuvarmasti. Katso resepti!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla