Tahmea burgerikastike, marinoitu kurkkusalaatti ja dippailtava kastike. Kaikkien salaisuus piilee soijakastikkeessa. Katso vinkit kolmeen yllättävään tapaan tuunata tutut herkut soijalla ja trendikkäällä Ponzu-kastikkeella.
Illanistujaisten pöytään naposteltavat bataattilohkot ja pikkuburgerit kannattaa maustaa vaihteeksi aasialaisilla mauilla. Ota haltuun muutama kastikeohje, ja pystyt käyttämään niitä monipuolisesti erilaisissa ruoissa.
Chili-soijaglaseerattu kanaburgeri
Rapeaksi friteeratut kanapalat saavat tahmean herkullisen chiliglaseerauksen. Noin vartin kiehumisen jälkeen soijakastikkeesta ja ruokokidesokerista syntyy tahmea kastike, joka maustetaan chilillä sopivan tulikseksi.
Soijalla maustetaan myös kurkut. Kikkoman-soijakastike on täysin luonnollisesti valmistettu, ja se sisältää neljää puhdasta raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa. Soijakastikkeen kanssa marinadiin sopii myös valkosipuli ja loraus valkoviinietikkaa.
Sujauta kanat pikkuburgereihin soijaliemessä maustuineiden kurkkujen kanssa. Katso resepti!
Bataattilohkot ja Ponzu-dippi
Tarjoile pikkuburgereiden kaverina ranskalaisten sijaan bataattilohkot. Hieman makean bataatin paras makupari on sitrussoijakastikkeella, Ponzulla maustettu dippi.
Ponzu-kastike on yksi Japanin suosituimmista maustekastikkeista jossa yhdistyvät soijakastike ja sitrushedelmien aromit. Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu perinteiseen soijakastikkeeseen, johon on lisätty sitruunaa. Ponzussa yhdistyy suolaisuus, makeus, mausteisuus ja hapokkuus tasapainoisella tavalla.
Tämä dippikulho kaavitaan puhtaaksi takuuvarmasti. Katso resepti!