Näiden ribsien lihat maustuvat yön yli ja paahtuvat uunissa mehukkaiksi. Lihan keitinvesi kannattaa säästää ja käyttää lihaliemenä.
Possun paras grillikylki
Ainekset
Työvaiheet
- Poista kylkipaloista kalvot ja tee lihaan luiden väliin kevyet viillot.
- Pilko sellerinvarret muutaman osaan. Halkaise sipulit kahtia ja paloittele porkkana. Yhdistä isossa kattilassa liemen ainekset ja kuumenna kiehuvaksi. Laita lihat liemeen ja keitä hauduttaen 1 tunnin ajan. Poista pinnalle muodostuva vaahto. Anna lihan jäähtyä liemessä tunti.
- Kuivaa keitetyt kylkipalat, laita pussiin tai kulhoon ja sekoita joukkoon reilusti grillauskastiketta (ks. ohje). Anna maustua jääkaapissa yön yli.
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä kylkipalat uunipellille ja paista uunissa 20 minuttia. Nosta uuni lämpö 250 asteeseen. Paista vielä 10 minuuttia, jotta ribsit saavat paahteisen pinnan ja kauniin värin. Voit viimeistellä kylkipalat myös grillissä. Paahda niitä täydellä teholla 10 minuuttia, välillä käännellen.
Aasialainen BBQ-kastike
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja raasta valkosipulinkynnet.
- Yhdistä kattilassa kaikki grillauskastikkeen ainekset. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Bataateista tulee pehmeätä vetistä mössöä. Ei rapeudesta tietoakaan. Paistolämpötilat ja -ajat eivät ole edes suuntaa antavia. Roskiin meni koko setti makkaroita lukuun ottamatta. Älä tuhlaa aikaa ja rahaa tällaiseen.
Onkohan kommenttisi mennyt väärään paikkaan? Tässä ohjeessa ei ole bataattia eikä makkaraa.
Yst. Venla / Soppa365
Linkki bbq-kastikkeen ohjeeseen puuttuu?
Kannattaa välttää liikojen ylisanojen käyttöä resepteissä. Tämäkin resepti on kaukana parhaasta. LIHAA EI KEITETÄ, ellei tehdä lihakeittoa.